Alekta (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 1
|
|
Odg: OMILJENA KNJIGA 4 Years ago
|
|
|
Dedalova kuca- Kai Meyer
Zamka za snove- King
|
|
|
|
|
|
|
Administrator je onemogućio javni pristup pisanja.
|
|
|
|
|
|
|
Njujorska trilogija- Pol Oster, trenutno, inace se tesko odlucuje o tome kad ih ima puno
|
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo (Korisnik)
Senior Boarder
Poruka: 75
|
|
|
|
|
Nikako mi nije jasno kako bi covek mogao da se ogranici na samo jednu omiljenu knjigu! Procitah ih brdo i svaka je ostavila neizbrisiv trag i utisak,bilo u pozitivnom ili negativnom smislu ali je ipak ostavila...a to znaci da je dobra!
Svojevremeno sam,dok sam bila tinejdzerka,obozavala MirJam i u to vreme sve njene romane sam procitala bezbroj puta. Odusevljavao me nacin na koji pise i usadila mi je neke moralne vrednosti koje su mi veoma pomogli u daljem zivotu i proceni pravih kvaliteta. Mozda su za nijansu upecatljiviji utisak ostavila njena dela u odnosu na ostala,ali svakako ne bih mogla da se opredelim za omiljenu,jer je svaku dozivljavam i osecam kao takvu...I to je bitno, zar ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
bejb (Posetilac)
Gold Boarder
Poruka: 200
|
|
|
|
andjele, donekle se slazem s tobom.. to je ono kao kad te neko pita koji ti je omiljeni film ili pesma.. za neke knjige (kao i ostalo) se vezemo u trenucima radosti, slabosti, razlichitih emotivnih i drugih stanja, ali kad prochitamo nakon deset godina to ne bude to.. ipak, postoje knjige koje nosimo, vuchemo sa sobom, koje chitamo po vishe puta, ili u njim a trazimo neke odgovore na svoje probleme.. nekad je to choveku bila biblija, danas su uglavnom neke druge knjige.. za mene cje uvek biti omiljena ona koju cju najcheshcje nositi sa sobom, poklanjati drugima i u njoj imati najvishe zabelezenih, podvuchenih sentenci.. i naravno, zbog koje cju uvek na istim mestima (kada ih chitam)na isti nachin reagovati.. burno.. 
|
|
|
|
|
|
|
Poslednja izmena: 07.05.08 10:05 od .
|
|
|
|
|
|
|
Odg: OMILJENA KNJIGA 3 Years, 11 Months ago
|
|
Leopold napisao/la:
QUOTE: Ve? danima se premi?ljam ?ta da napi?em ovde... I nema ?anse da odlu?im! Imam previ?e omiljenih knjiga... I zato, iz protesta protiv sebe samog, milion pamtim, a pi?em:
Autostoperski vodi? kroz galaksiju - Daglas Adams!
:laugh:
onda si morao da procitas i ostale nastavke: Restoran na kraju Vaseljene, Zivot, Vaseljena i sve ostalo i Dovidjenja i hvala na svim ribama. 
|
|
|
|
|
|
|
|
gre?kica (Korisnik)
Fresh Boarder
Poruka: 4
|
|
|
|
|
Ne mogu da se odlucim koja mi je omiljena knjiga ali, skoro sam procitala "rukopis" koji ce uskoro biti objavljen u "Laguni", trenutno je pod radnim naslovom "Udovica Zavedejev"....kad izadje sigurno ce biti zapazena prema tome nemoj te je zaobici...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dopler-Erlend Lu
|
|
|
|
|
|
|
|
|